Wie we zijn?

Mannaz AD(H)D-Coaching bestaat momenteel uit Pieter HŲweler, Duncan de Back, Wendy Goodman en Margreeth van Linge-Feenstra.

Pieter Höweler
Ik heb na mijn rechtenstudie vele jaren gewerkt bij gemeentelijke overheden. Omdat mín belangstelling steeds meer werd getrokken naar het individuele wel en wee en het werken in dergelijke organisaties steeds moeilijker voor me werd heb ik een aantal opleidingen gevolgd op het terrein van coaching (onder meer NLP, regressietherapie, academie voor natuurgeneeskunde). Mijn beste leerschool is echter het leven zelf. Rond 2005 heb ik me gespecialiseerd in het coachen van volwassenen met AD(H)D en heb ik Mannaz AD(H)D-Coaching opgericht. In die tijd heb ik met anderen ook een re-integratiebureau voor mensen met AD(H)D opgericht. Ik ben begin 2009 bij dit bureau vertrokken om me geheel op het AD(H)D-coachen te richten. Door dit werk ben ik gegrepen. Het geeft me enorm veel plezier, energie en voldoening.

Duncan de Back
Eind 2009 heb ik mijn HBO-opleiding Stressmanagement afgerond bij opleidingsinstituut Psychodidact. Op dit moment volg ik bij hetzelfde instituut de Senior-opleiding (post HBO). Bij Mannaz AD(H)D-Coaching ben ik sedert november 2007 werkzaam als AD(H)D-coach. Ik zelf ken AD(H)D in alle facetten van binnenuit. Mijn werk bestaat er uit mensen zoveel mogelijk grip op hun eigen leven terug te geven. En waar dat even niet lukt te stimuleren de situatie zo te veranderen dat de kansen dat het wel lukt groter worden. Naast mijn werk bij Mannaz ondersteun ik slachtoffers van geweldsmisdrijven en ben ik werkzaam bij een telefonische crisis interventie dienst. Zingeving is erg belangrijk voor mij. Werken met en voor mensen geeft mij dat.

Wendy Goodman
Nadat ik in 1998 afstudeerde aan een HBO-communicatieopleiding ben ik gaan werken in de reclamewereld. Een mooi vak, maar ik miste wel het pure contact van mens tot mens. Na een paar jaar als tekstschrijver te hebben gewerkt ben ik groepsleider geworden in een wooninstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Drie jaar later was het tijd om mijn werkelijke passie te volgen: als coach/counsellor cliŽnten begeleiden bij de uitdagingen (ik denk niet in problemen) in hun leven. Ik heb een opleiding en een training tot coach/counsellor gevolgd en ben juni 2008 bij Mannaz AD(H)D-Coaching aan het werk gegaan. Aan de opleidingen die ik heb gevolgd heb ik veel. Maar vooral door mijn eigen levenservaring, mijn ADHD en het feit dat ik zelf in het verleden gecoached ben kan ik me goed inleven in de situatie van mijn cliŽnten. Ik vind het prachtig dat ik cliŽnten met AD(H)D vanuit een open, positieve en respectvolle instelling mag ondersteunen bij hun persoonlijk proces en voel me bij Mannaz AD(H)D-Coaching dan ook als een vis in het water.

Margreeth van Linge-Feenstra
Mijn actieve loopbaan ben ik begonnen als verpleegkundige en groepsleider in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Later ben ik gaan werken als verpleegkundige op een oncologische afdeling in een ziekenhuis. Toen ik hier mijn draai niet meer kon vinden omdat er te weinig tijd was voor individuele aandacht en begeleiding ben ik de opleiding tot psycho-oncologisch hulpverlener gaan volgen. In deze opleiding die ik in 2004 heb afgerond heb ik mijn talenten als coach verder ontwikkeld. Naast het coachen van volwassenen ligt mijn hart ook in het werken met kinderen en het gezin. Daarom heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd en in 2009 met succes afgerond.
Sinds november 2008 ben ik werkzaam bij Mannaz AD(H)D-Coaching. Ik zie het als een grote uitdaging om als coach mensen te ondersteunen bij het zichzelf opnieuw leren kennen en hun eigen kwaliteiten, die iedereen heeft, te leren herkennen.
Li Po zegt het heel mooi: 'U vraagt me wat op aarde het hoogste geluk is? Het lied te horen van een klein meisje nadat ze me de weg gevraagd heeft'.